Nyhed - 4 DAGE TIL SAMSØ OG VESTJYLLAND – LØGSTØR
INKL. GUTTERNE PÅ KUTTERNE

4 dage til Samsø og Vestjylland – Løgstør inkl. Gutterne på Kutterne

Tag med Skørring Rejser til skønne Samsø og Vestjylland fra d. 23 – 26 maj 2024.

Der er lagt op til en rigtig hyggelig og oplevelsesrig tur når vi kører til Samsø og Vestjylland. Se hele programmet, pris samt praktisk information lige her:

Torsdag 23. maj 2024: Busopsamling jfr. nedenstående skema, vi serverer en kop morgenkaffe/te i bussen på vej til Kalundborg, vi skal sejle kl.8.50 fra Kalundborg til Ballen på Samsø. På sejlturen til Samsø får vi en morgentallerken inkl. kaffe/te. Ved ankomsten til Samsø bliver vi budt velkommen af vores lokal guide, der vil vise os mange af de spændende ting, de har på Samsø og er med os hele dagen. Midt på dagen skal vi spise frokostbuffet på Restaurant Dokken, kl.15.45 skal vi med færgen fra Sælvig på Samsø til Hou i Jylland, her får vi eftermiddagskaffe og dagens kage ombord. Derefter kørsel til Løgstør Parkhotel, indkvartering og alle dage aftensmad på hotellet inkl. drikkevarer ad libitum under middagen (2 timer) husets vin, øl og vand.

Fredag 24. maj 2024: Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører vi til Bunkermuseum Hanstholm og ser bl.a. udstillingen ”Olsen-Banden i Thy”. De centrale dele af filmen Olsen-Banden i Jylland blev indspillet i Thy, og de store tyske bunkere i Hanstholm spillede en helt central rolle. Efter besøget i Hanstholm kører vi til Thorup Strand og ser, hvordan Gutterne på Kutterne har det. Vi spiser frokost hos Thorup Strand Fiskebutik, derefter kører vi hjem til hotellet.

Aftensmad på hotellet inkl. drikkelse.

Lørdag 25. maj 2024: Morgenmad på hotellet, dagens udflugt går til øen Fur, vi skal med den lille færge fra Branden til Fur, færgen tager 5 min. Ved ankomst til Fur mødes vi med lokalguide John Brinch Bertelsen, der guider os rundt på øen med jysk lune, underfundighed og humor. Vi slutter ved Fur bryghus, hvor der er middagsmad kl.13.00 efterfulgt af rundvisning på bryghuset inkl. smagsprøver, herefter hjemkørsel mod Løgstør. Aftensmad på hotellet inkl. drikkelse, der er i aften underholdning og dans på hotellet.

Underholdningen er med Sussi og Drengene.

Søndag 26. maj 2024: Morgenmad på hotellet, efter udtjekning kører vi til Vitskøl Kloster og laver et kort besøg i Klosterhaven, derefter til Grønhøj Kro og Morten Kockmuseet. Vi besøger først museet og spiser derefter frokost, samtidig med Krovært Gregers underholder lidt. Efter frokosten kører vi mod Spodsbjerg med pause undervejs til buskaffe. Færge kl.17.15 fra Spodsbjerg til Tårs. Busafsætning jfr. nedenstående skema.

Pris:
Pris pr. person: Kr. 5295,-
Enkeltværelsestillæg kr. 750,-

Med i prisen er:

 • Bus, moms og færger som beskrevet
 • 3 nætter på Løgstør Parkhotel i delt dobbeltværelse inkl. halvpension med drikkevarer ad libitum under middagen (2 timer), husets vin, øl og vand
 • Underholdning med Sussi og Drengene på hotellet lørdag aften
 • Rejsegaranti
 • Morgentallerken med kaffe/te på Færgen til Samsø
 • Kaffe og dagens kage på Færgen fra Samsø
 • Lokalguide på Samsø
 • Entre til Bunkermuseum Hanstholm
 • Besøg på Thorup Strand
 • Lokalguide John Binch Bertelsen på Fur
 • Besøg, rundvisning og smagsprøver på Fur Bryghus
 • Besøg i Vitskøl Klosterhave
 • Besøg på Morten Kockmuseet
 • Frokostbuffet på restaurant Dokken på Samsø inkl. 1 øl/vand
 • Frokost på Thorupstrand inkl. 1 øl/vand
 • Frokost på Fur Bryghus
 • Frokost på Grønhøj kro inkl. 1 øl/vand

Der er buskaffe med kage / småkager de dage, det kan passe.

Tilmelding:
Tilmelding til turen kan ske på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 54608012.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på turen til Samsø 😀

Tidsplan

Sted Nakskov Krøyers gård p-plads Søllested v. rundkørsel Maribo Bane Sakskøbing Bane Nykøbing F. Cementen Højmølle kro Kalundborg
Ud 04.45 05.00 05.15 05.30 05.55 06.15 08.30
Hjem 18.15 18.30 18.45 19.00 19.25 19.45

Vend din mobiltelefon til landscape for at se opsamling og hjemkomst.

Device orientation gif

Se rejser

Klik på "Se aktuelle rejser" for at se rejser og ture.


Få et tilbud

Ring på telefon 54 60 80 12 eller klik på linket her for at få et uforpligtende tilbud på jeres næste busrejse.