4 dage til Fyn og Ærø - UDSOLGT

4 dage til Fyn og Ærø med Skørringe Turistbusser

Tag med Skørringe Rejsers John Jensen og hans faste rejseledermakker på 4 dages tur til Fyn og smukke Ærø d. 6 til d. 9. september 2022.

Der er sammensat et væld af spændende oplevelser når turen går til Fyn og Ærø. Se programmet lige her.

Tirsdag d. 6/9-2022: Busopsamling efter nedenstående skema, efter opsamlingen kører vi mod Fyn over Storebæltsbroen og gør et stop for at spise vores medbragte madbokse. Derefter kører vi til Odense og besøger det nye H.C. Andersens hus, der åbnede i 2021. Ved besøget får vi udleveret et headset, så vi går rundt og oplever at H.C. Andersen taler til os. Efter besøget i Odense sætter vi kursen mod Svendborg og sejler kl. 16.05 til Ærø, indtjekning og aftensmad på Ærø Hotel Egehovedvej 4, 5960 Marstal.

Onsdag d. 7/9 og torsdag d. 8/9-2022: Morgenmad på hotellet, efter morgenmaden mødes vi med lokalguiden, Karen M. Fabricius, der vil være guide for os de næste to dage. Vi skal opleve Marstal Kirke (en interessant 1700-tals kirke med 7 kirkeskibe under loftet). Karen fortæller om Marstals søfart. Fra kirken en spadseretur henad gågaden og ned til havnen, hvor vi stiger på bussen og tager turen hen langs med den 1 km lange havn og hører om byens maritime historie. Vi kommer forbi de små strandhuse og kører ud over øen til Ærø.

Ærøskøbing med byvandring. Ærø Bryggeri med rundvisning, ølsmagning og frokost, inkl. 1 genstand. Det naturskønne Voderup Klinter med et kort stop, og med køretur forbi de omkring 70 strandhuse ved Vesterstrand.

Køretur til den modsatte ende af øen. Besøg ved gårdbutik Uldgården i Bregninge. Derefter besøger vi herregården Søbygaard, opført omk. 1580, da Ærø var en del af hertugdømmet Slesvig-Holsten. Derfra kører vi til øens nordvestligste punkt, Skjoldnæs Fyr, omgivet af Ærø Golfbane – stop for en lille spadseretur og nyde udsigten, evt. fra toppen af det 22 m høje tårn.

I Søby kører vi forbi Søby VÌrft, øens største arbejdsplads, og hører historien om det og ikke mindst om el-fÌrgen ELLEN, som blev søsat derfra i 2018. Derefter nyder vi en frokostbuffet i CafÊ Arthurs restaurant med den smukke udsigt ud over lystbüdehavnen i Søby. Efter frokost kører bussen til Marstal Søfartsmuseum med mulighed for at besøge det og nyde resten af eftermiddagen i Marstal.

Begge aftener er der aftensmad på hotellet. Den sidste aften skal vi have aftenkaffe og smage de berømte Ærø Pandekager.

Vi forbeholder os ret til Ìndringer af besøgsrÌkkefølgen.

Fredag d. 9/9-2022: Morgenmad og derefter udtjekning på hotellet, vi oplever det sidste af Ærø inden vi kl. 11.10 sejler fra Marstal til Rudkøbing, derefter kører vi til Bregningen Mølle og spiser frokost, inden vi kører mod Færgen i Spodsbjerg og kl. 16.15 sejler til Lolland. Afsætning efter nedenstående skema.

Inklusiv i prisen er:

 • Bus, moms, fĂŚrger T/R
 • Obligatorisk bidrag til rejsegarantifonden
 • Frokost 1. dag madpakkeboks inkl. 1 drik
 • Frokost 2. dag Ærø Bryggeri med rundvisning, ølsmagning og frokost, inkl. 1 drik
 • Frokost 3. dag frokostbuffet i CafĂŠ Arthurs restaurant inkl. 1 drik
 • Frokost 4. dag Bregninge Mølle inkl. 1 drik
 • 3 nĂŚtter pĂĽ Ærø Hotel med halvpension inkl. 1 drik til aftensmaden
 • Besøg i H.C. Andersens Hus
 • Lokalguide pĂĽ Ærø
 • Besøg ved gĂĽrdbutik UldgĂĽrden
 • Besøg ved herregĂĽrden Søbygaard
 • Besøg pĂĽ Marstal Søfartsmuseum
 • Alle dage er der buskaffe, hvor det kan passe
 • Rejselederservice alle dage fra Skørringe Turistbusser

Pris pr. person i delt dobbeltvĂŚrelse kr. 4125,-

EnkeltvĂŚrelsestillĂŚg: kr. 450,-

Udrejse Hjemrejse
7.30 Nakskov Krøyers gürd 17.15
7.45 Søllested v. rundkørsel 17.30
8.05 Maribo Bane 17.45
8.20 Sakskøbing Bane 18.00
8.45 Nykøbing F. Cementen 18.25
9.05 Højmølle 18.45

Tilmelding til turen til Fyn og Ærø kan ske på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 54608012.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på rejsen 😀

Se rejser

Klik pĂĽ "Se aktuelle rejser" for at se rejser og ture.


FĂĽ et tilbud

Ring pĂĽ telefon 54 60 80 12 eller klik pĂĽ linket her for at fĂĽ et uforpligtende tilbud pĂĽ jeres nĂŚste busrejse.