Privatlivspolitik

PERSONDATALOVGIVNINGEN

Når du indgår aftale med Skørringe Turistbusser I/S har vi brug for dine almindelige kontaktoplysninger. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mailadresse mv.

Vi indsamler personoplysninger via vores website og ved telefonisk eller personlig henvendelse og vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne identificere dig som kunde samt til at levere de services du køber hos os. Personoplysningerne registreres hos Skørringe Turistbusser I/S i vores IT-systemer til brug for opfyldelse af den aftale, du har indgået med Skørringe Turistbusser I/S og fremsendelse af faktura. Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjemand. Dine kontaktoplysninger kan dog videregives til vores samarbejdspartnere, såfremt vi har brug for deres hjælp til opfyldelse af aftale. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

Personoplysningerne opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Du kan til enhver til få slettet dine registrerede oplysninger ved at ringe til Skørringe Turistbusser I/S eller via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hos Skørringe Turistbusser I/S opfylder vi kravene i den nye databeskyttelsesforordning (pr. 25. maj 2018). Skulle du mod forventning have oplevelsen af, at vi har registreret urigtige oplysninger eller ikke har behandlet dine data korrekt, bedes du kontakte os. Ligeledes er det vores pligt at oplyse, at du kan indgive din klage til Datatilsynet.

Skørringe Turistbusser I/S forbeholder sig ret til løbende af ændre og opdatere vores persondatapolitik som opdateres her på hjemmesiden