Turistkørsel

Vi tilbyder alt inden for turistkørsel

Hos Skørringe Turistbusser har vi alle former for turistkørsel: Vi udfører turistkørsel for virksomheder, skoler, foreninger, pensionister, sportsture og meget mere.

Vi går langt for at yde den bedste service til vores kunder og derfor er vi gerne behjælpelige med den fulde planlægning af busrejsen eller turen. Dette inkluderer alt inden for kørsel, spisning, kaffe/te, entre til seværdigheder, booking af hotel, lokal guide m.m. Alt sammen for at du, som kunde, kan læne dig tilbage og nyde turen. Overlad planlægningen til os, detaljerne tager vi os af og har gjort det i mange år ☺

Vi har topmoderne busser med alle tilhørende faciliteter som aircondition, toilet, flystole m.m. og med plads op til 83 passagerer.

Privat buskørsel

Vi tilbyder også turistkørsel til private grupper, hvor vi kan servicere med busser i alle størrelser fra 9 til 83 personer

Kørestol/handicap

Hos Skørringe Turistbusser tilbyder vi ligeledes kørsel til kørestolsbrugere. Vi tilbyder de bedste løsninger, da vi har liftbusser og minibusser som alle er indrettede til kørsel med kørestolsbrugere.

Vi glæder os til at hjælpe med din næste kørsel.