Kør ud i det blå 😀 / UDSOLGT - TILMELDING TIL VENTELISTE ER MULIGT

Kør ud i det blå

Fødselsdagsturen med John Jensen er udsolgt, men man kan tilmelde sig ventelisten, hvis der skulle komme et afbud til en af de to dage.

Skørringe Turistbussers chauffør John Jensen rundede for kort tid siden 60 år, og i den anledning arrangerer Skørringe Turistbusser derfor en fødselsdagstur med John Jensen som chauffør og guide.

Turen hedder ’Kør ud i det blå’ og har en masse spændende i vente. Det er en heldagstur i en af vores moderne og komfortable turistbusser. Det er John som er dagens program, dvs. at kun John ved hvor turen går hen og hvad der skal ske. Derfor ved vi allerede nu at den vil blive spændende, fyldt med gode historier og glad stemning.

Den gode pris for denne herlige fødselsdagstur med John Jensen er blot 410,- kr. Med i prisen er en frokost bestående af en dejlig varm ret inklusiv en øl eller sodavand, samt eftermiddagskaffe med fødselsdagslagkage.

Tag på tur med John Jensen på tur ud i det blå og fejre hans 60 års fødselsdag 😀

Opsamling og hjemkomst kan ses her:

Sted Nakskov Krøyers gård Søllested v. rundkørsel Maribo Bane Sakskøbing Bane Nykøbing F. Cementen Højmølle Kro v. p-plads
Ud 07.30 07.45 08.00 08.15 08.40 09.00
Hjem 18.00 17.45 17.30 17.15 16.50 16.30

Vend din mobiltelefon til landscape for at se opsamling og hjemkomst.

Device orientation gif
Tilbage til Rejser & ture